ILLA D'EN FORMOSA, UN POLÍGON INNECESSARI UN TERRITORI QUE CAL CONSERVAR

Dia de la caminada : 21 d'octubre de 2007

Hora de la sortida: a les 10.00 del matí

Longitud de la ruta : 3'5 Km.

Nivell d'intesitat: molt baixa.

Inici i final de la caminada: Caves Codorniu (on podem aparcar els cotxes).

Es una ruta cultural que passa per dues caves de gran prestigi tant pel seu producte com per la qualitat dels edificis on s'ubiquen. Aquestes són, Caves Codorniu i Caves Raventós i Blanc, excel·lents mostres de l'arquitectura catalana (una modernista i l'altra contemporània).

<>Sortirem des de les Caves Codorniu i Raventós i Blanc. L'aquïfer del riu Anoia, amb una vegetació de ribera exhuberant, si el cabal de l'aigua ho permet, es podrà creuar i passarem fregant Can Catasús. Aquest nucli és un bon exemple de la vida rural del Penedes. Té bones vistes i disposa d'un bar/restaurant ampli amb terrassa/mirador. Un cop haguem travessat el riu i durant el recorregut podrem gaudir d'una combinació d'amplis boscos amb vinyes i torrenteres de forts desnivells. Quan arribem a la Illa d'en Formosa escoltarem el manifest i qui ho desitgi podrà donar la seva conformitat amb l'aportació de la seva signatura donant suport a la plataforma.<>

<>El manifest que es llegirà va ser signat al Castell de Subirats el passat dimecres 3 d'octubre de 2007 per tots els grups que figuren a continuació:

<>Grup Municial de Covergència i Unió a l'Ajuntament de Subirats,Grup municipal Socialista a l'Ajuntament de Subirats, Partit Popular de Subirats, Associació "al Penedes vinyes", Associació Viticultors del Penedes, ADEMA / Sant Sadurní d'Anoia, Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, COVIDES, Grup de Medi Ambient de Subirats, Institut del Cava, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, PIMECAVA, Terra Vitium, Unió de Pagesos i UVIPE

Это же ключевое звено "Времена года" планов Висс!

Вы "История средних веков" так и не ответили на "Между мирами" мой вопрос.

Кольтер нашел на берегу отверстие, укрытое папоротником.

Он "Злоумышленник" слышит звуки, "Комикс Икс Кн.4 Семь светил ч.2" не слышанные много лет.

Может быть, вы и правы, "Эстетика Бычков" Лэндж, сказал "Столп и утверждение истины" он.

Если у вас есть возражения против кандидатуры Ги, "Жизнь господина де Мольера" вы должны "Закон о защите прав потребителей" были изложить их на собрании, где его выбирали, "Бух.учет" возразил Амнет.