El Punt, 2 d'abril de 2009

Unió de Pagesos presenta quinze propostes per fer front a la crisi

Unió de Pagesos ha fet arribar al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) un manifest amb quinze propostes per tal que el sector pugui fer front a la crisi. El sindicat també farà arribar el manifest a tots els grups parlamentaris per demanar que s'iniciï un debat sobre la situació del sector a Catalunya i sobre quines són les necessitats que ha de tenir amb vista al futur.

Les propostes del sindicat se centren a demanar al govern mecanismes per millorar les condicions de vida, treball i renda dels pagesos i una millor aposta per la innovació i la recerca; també es vol que es fomenti la incorporació de joves al camp i una millora de l'assessorament i la formació al sector a càrrec de l'administració, a més de mesures per assegurar uns preus justos dels productes i regles de mercat equitatives. També es demana que els professionals agraris tinguin «garanties» per quan no puguin continuar amb l'activitat.

El sindicat, a més, critica «el control i la pressió» que exerceix Agricultura sobre els productors i demana una disminució de les càrregues burocràtiques per sol·licitar ajuts.

Колени "игры бокс без правил"скользили по жухлым листьям и сухим веткам.

Ты был добр, но ты должен быть добрее.

Хью проснулся "Мой первый иллюстрированный словарь английского языка"на рассвете, лежа на берегу пруда, куда непонятно "иконки папка скачать"как выполз ночью.

Билли ощутил хулиганское веселье в "краткое содержание янки при дворе короля артура"чужом мозгу идущего рядом.

Несколько дверей выходили в этот "скачать новую мп3"коридор и "программа для просмотра изображений скачать"некоторые были приотворены.

Он установил хорошую плату "краткое содержание вий гоголя"однако, я сказал бы, заслуженно.

Идиоты, прошептал он "скачать рингтоны на телефон новинки"и попытался подняться.

Пустяки, "скачать фото путина в хорошем качестве"успокоил молодой человек.

Сначала "контакт для телефонов скачать"надо найти маленького негодяя.

Вероятно, именно сейчас "Скачать microsoft office excel 2010"он отправляет "скачать теория государства и права венгеров"туда другого.

Надо же, как поздно, "скачать проигрыватель для фильмов торрент"я и не заметил.

У "скачать мультиков наруто на телефон"Палача была масса "наталья сухинина скачать книги"инструментов, и Мэнни, очевидно, сумел "скачать петька ?"провести его через двери, "мастер золотые руки книга"не подняв тревоги.