TORNA FIRA NATURA, CELEBRANT LA SEUA 10A EDICIÓ, DEL 29 DE FEBRER AL 2 DE MARÇ

Fira Natura va començar a caminar amb la seva primera edició l'any 1999, amb un projecte on tot era petit, el pavelló tenia tant sols uns quants estants i un programa de poques activitats. Però això si, el grup de persones impulsores d'IPCENA estàvem plenament il·lusionades per haver aconseguit aquella fita, i amb la força per projectar-la en el futur.

http://www.firanatura.ipcena.org

Fira Natura celebra aquest any el seu 10è aniversari. Així doncs, us animem a que visiteu i participeu en aquesta X edició de Fira Natura, una iniciativa que us permetrà gaudir, com cada any, dels beneficis dels productes ecològics i de totes aquelles activitats que promouen el consum responsable, el benestar de les persones i el respecte pel medi ambient.

ACTE INAUGURAL (Divendres 29 de febrer a les 18.30 a la Carpa del Biorestaurant)

En motiu d'aquest desè aniversari, el popular Pep Plaza ("El Club", TV3) amenitzarà l'acte inaugural amb un espectacle còmic basat en imitacions de personatges famosos, el quals donaran la seva particular visió del respecte al medi ambient.

Enguany s'hi ha reforçat la presència de destacats moviments per la defensa de l'agricultura ecològica i sostenible i de la dignitat dels camperols. En concret, la persona que farà la inauguració de Fira Natura serà Joao Pedro Stedile del MST-Brasil (moviment Sense Terra del Brasil).

Cal destacar que Fira Natura serà l'escenari del punt de partida de la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular per declarar Catalunya Lliure de Transgènics, organitzada per la plataforma Som lo que Sembrem, amb la presència de l'activista José Bové.