BicicletadaEl diumenge 14 de gener podem estrenar les noves bicicletes i fer rodar més les velles. El punt de sortida és a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el monument a Milà i Fontanals) a les 10 del matí. La tornada es preveu pels voltants de les 2 del migdia.

 

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza, en el marc de les Festes de Sant Raimon, una bicicletada popular pels voltants de Sant Sebastià dels Gorgs i de l'església de la Mare de Déu de la Llinda.

Com sempre, es tracta d'una bicicletada oberta a tothom i per a tots els públics, amb l'únic condicionant de saber conduir la bicicleta amb seguretat. El recorregut és de 17 quilòmetres, un circuit curt i molt planer pels termes municipals de Vilafranca, La Granada, Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet (Sant Sebastià dels Gorgs).

Es tracta d'una passejada per camins rurals en la que gaudirem d'un paisatge de vinyes i rieres que no han canviat les seves característiques en els darrers anys. Malauradament, també haurem d'observar en alguns trams altres paisatges que han estat molt transformats i degradats per l'acció home.

L'objectiu de les bicicletades populars que organitza la nostra entitat és contribuir al coneixement i a la descoberta del nostre territori, gaudint dels espais naturals i dels paisatges que tenim al nostre costat d'una manera ecològica, divertida i tranquil·la, compartint-la amb els amics, la família, etc.

Conèixer recorreguts o rutes per a realitzar amb bicicleta que parteixen del centre de Vilafranca és descobrir un patrimoni natural que tenim al nostre abast, que ens fa estimar més el lloc on vivim, alhora que ens dóna una opció de lleure i de relaxació per a practicar en el futur.

Segur que els Reis Mags d'Orient han portat moltes joguines, entre elles, moltes bicicletes. La bicicleta però, és quelcom més que una joguina que serveix per donar voltes a una plaça sense anar enlloc, és un estri que permet desplaçar-nos d'una manera molt eficaç per tot el nucli urbà i que pot connectar-nos amb els nuclis propers, apropant-nos els espais de lleure a l'aire lliure.

Llàstima que el nostre entorn ens empeny a desplaçar-nos amb vehicles a motor i no deixem l'espai que pertoca a les bicicletes. Sembla que Vilafranca ja ha renunciat a disposar d'una xarxa de carrils bici com cal. Per resoldre el problema l'Ajuntament ha decidit que alguns carrers de la vila són per a ciclistes, omplint-los de senyals que en limiten la velocitat a 30 km/h i obligant a compartir el mateix espai els cotxes i les bicicletes amb el conseqüent risc per als ciclistes. Això no és el que esperem d'una bona xarxa de carrils bici. Per si no fos poc, tots els carrers estan plens de pilones per tal de impedir físicament que els cotxes pugin a les voreres com si no es sabés que la vorera és pels vianants i no pels cotxes.

Но сейчас, "Рождество овцы" дорогая, мы попали в беду.

Нужно "Озорные рассказы" спасать наших людей, сказал Аззи, "Принципы корпоративных финансов" избегая глядеть поэту в глаза.

Драм, послушавшись Линка, "Opportunities Upper-Intermediate Sts' Bk" притормозил, но "Три мушкетера" теперь начал понемногу снова увеличивать скорость.

Эти юные "Удивительный мир растений" дамы, Фауст, настолько "Французско-русский рус.-франц. словарь" прекрасны, что каждая из них могла бы заставить "Введение в Ислам Мухтасар ильми-халь" ангела заплакать.

Он же "Я выбираю его" захочет уничтожить известные им сведения.

Тувун двигался стремительно, "Искусство продаж" точно вихрь, даже его плотную часть разглядеть было совершенно невозможно.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org