Notícies de Catalunya

En relació a les Declaracions al Parlament de Catalunya del Conseller Damià Calvet. 20.4.2020. en la Comissió de seguiment COVID 19 del Departament de Territori.

La Federació d'Ecologistes de Catalunya davant la Declaració del Conseller de Territori i Sostenibilitat en la Comissió de Seguiment de COVID-19 de Territori comparteix la necessitat de garantir els tres objectius d’emergència sanitària que ha comportat l’aturada de l’activitat econòmica

 • Garantir els serveis essencials de les empreses publiques i infraestructures critiques
 • Fer el seguiment dels Indicadors de l’activitat dels transports, d’aigua , residus, ports i aeroports i activitat logística, xarxa viaria alta capacitat i nivell de contaminació atmosfèrica del país
 • Establir uns criteris de serveis públics de mobilitat i transport d’acord amb els criteris establerts per marc legal del R.Decret d’Alarma en termes sanitaris.

Però denuncia que s'aprofiti la crisi generada pel Covid19 per desregularitzar actuacions en el medi natural en espais protegits i Xarxa Natura 2000 per la generació de parcs eòlics i parcs solars entre altres actuacions.

Clicant aquí podeu descarregar-vos el text de la denúncia integre.

 

Les principals associacions ecologistes i de defensa ambiental del territori considerem que el decret llei 16/2019 incompleix les directives ambientals europees i és un obstacle pel canvi de model energètic a Catalunya.

CONSIDEREM que l’aprovació per part del Parlament del Decret Llei que regula la implantació d’energies renovables a Catalunya:

 1. Amb el seu redactat actual, esdevé un obstacle per canviar la dependència energètica de Catalunya de les energies d’origen fòssil i contaminant (petroli; nuclears) i per substituir-la per un model elèctric descentralitzat que redueixi els impactes a l’entorn, que prioritzi la GENERACIÓ DISTRIBUÏDA i trenqui amb la centralització i les dependències als interessos especulatius dels oligopolis elèctrics i energètics que ens empobreixen i oprimeixen (ENDESA; IBERDROLA; ACCIONA; NATURGY; ABENGOA, etc).
 2. Obre la porta, novament, a la massificació de centrals eòliques i fotovoltaiques en espais naturals protegits pel PEIN i en espais no urbanitzables. El Decret tanca els ulls els impactes d’aquestes infraestructures sobre la natura (biodiversitat, avifauna, qualitat de vida, paisatge…) i accentuarà els greuges territorials i els desequil·libris entre ciutats i món rural.

Ecologistes de Catalunya (EdC), federació amb representació arreu del territori de Catalunya, volem deixar clar que els combustibles fòssils són, sense cap mena de dubte, un dels principals causants del canvi climàtic. Les energies renovables han de ser la base per a la descarbonització i la lluita contra el canvi climàtic. Tanmateix, no podem acceptar com argument que l’esmentat Decret expressi en el seu preàmbul com a justificació que cal:

“Adoptar les mesures de simplificació́ administrativa necessàries per eliminar els obstacles que puguin posar en perill l'assoliment dels objectius en matèria de mitigació́ del canvi climàtic i transició́ energètica”.

La situació actual és d’emergència climàtica, però a la vegada d’emergència ecològica, i una de les prioritat per a la mitigació es la salvaguarda i preservació de la natura i la biodiversitat.

Per a més informació clica aquí.

Diumenge 28 d’octubre del 2018, a partir de les 12h.
Plaça de les Neus, Vilanova i la Geltrú

La Vinagreta organitza la tercera edició del Dinar de Profit, un àpat participatiu, reivindicatiu i gratuït amb aliments “recuperats” que altrament acabarien llençats a les escombraries. L’objectiu és sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari que es produeix a causa del menjar que es perd o es llença al llarg de tota la cadena alimentària.

El dinar s’elaborarà amb l’excedent de productes no venuts, que són aptes per al consum però que han estat descartats de la comercialització per diferents motius: per exemple, factors estètics, la data de caducitat, la sobreproducció o la manca de demanda. La recollida d’aliments tindrà lloc principalment el dissabte 27 a les 14:00h al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment es farà un recompte dels aliments recuperats, es pesaran i s’iniciarà el triatge i neteja dels aliments per a facilitar la feina de diumenge.

El dia 26 de setembre de 10 a 14 h es celebrarà una jornada de portes obertes organitzada per GEPEC-EdC i Ecologistes en Acció a Cal Bofill (Centre d’Activitats Ambientals) de Torredembarra.

Destaquem la presentació del treball "Estem perdent la sorra de la platja?" fruit de 7 anys de seguiment de la dinàmica de l'arena a la Platja de Torredembarra realitzat pel GEPEC-EdC amb la col·laboració continuada del voluntariat de l'entitat.

(Informació extreta de la web del GEPEC)

Trobada Ecologista: Tercer Sector Ambiental a Catalunya (TSA) el dissabte 20 d'octubre a les 9:30 a Sant Vicenç de Torelló Vall del Ges (Osona) a Aula de Cultura de la plaça de l'Ajuntament.

Els Ecologistes de Catalunya (EdC) ha organitzat un cicle de dues Trobades d'enfortiment del Tercer Sector Ambiental del país, una planteja; Com contribueix la comunicació a la defensa del territori? a Sant Vicenç de Torelló el 20 d'octubre, i l'altre Qui escolta als Ecologistes? a Girona el 10 de novembre.

La visibilització de les argumentacions i la capacitat de transmetre un missatge clar a la societat i a les administracions és un dels aspectes clau que configuren el major o menor èxit de les entitats ambientals. Per una banda, les limitacions d’aquest tipus d’entitat degut al seu caràcter majoritàriament de voluntariat, a l’hora de reaccionar davant els esdeveniments socials de forma àgil i ràpida fa que la comunicació interna sigui encara més important que en altres tipus d’entitats.

Per aquest motiu, les trobades pretenen exposar i analitzar de forma molt pràctica els models de comunicació interna i externa habitualment més utilitzats per les entitats del TSA i, analitzar la seva eficàcia. Compartir les experiències de les diverses entitats TSA i debatre sobre nous sistemes, vinculats especialment a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, ha de permetre enriquir el debat entre els participants.

El cartell de la Trobada:

Clicant aquí podeu descarregar-vos el tríptic de la trobada.

Col·lectiu Bosc Verd

Мыльный "Photoshop elements скачать"сказал, что страшно рад видеть Шимпа, "Rome total war патчи"а Шимп ответил, что страшно рад видеть "Скачать таджикский реп"Мыльного.

Еще долго до меня доносились его настойчивые, "Картинки природы на рабочий стол скачать"призывные сигналы.

Свинья в зловонном "Скачать hot wheels beat that"загоне, кровь на руках его, навоз "Скачать игры ранетки на компьютер"на его сапогах.

Мне никак не обойтись "Sim reader скачать"без вашей помощи.

Еще несколько мгновений назад скалы "Скачать dr web cure it"не выглядели такими острыми, а теперь они "Скачать песни маршала"словно тянулись к нему.

Какой-то "Norecoil для css v34 скачать"управляющий обил стены и установил там батуд и цветомузыку.

Us convidem al II Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero (ECRZ) que se celebra el II Fòrum el proper 4 de maig.

El 4 de març de 2011 es va constituir el I Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero, que aplegà desenes de participants de tots els sectors de la societat catalana amb la voluntat de desenvolupar processos de canvi. Calen noves visions per sortir de la crisi. Cal un nou paradigma sobre noves bases ambientals, més generadores de treball, més estalviadores de materials i energia i que evitin la contaminació i les agressions al territori.

Per avançar en aquesta direcció, diverses regions i ciutats del món, ja estan treballant per assolir l'objectiu anomenat "Residu i emissió Zero".

Amb aquest propòsit, s'ha constituït a Catalunya  el Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, format per diverses administracions locals, entitats ciutadanes, empreses i universitats,...amb voluntat de desplegar processos de canvi i impulsar mesures polítiques, tècniques, i econòmiques que permetin assolir aquests objectius esperançadors.

Un any després, ens trobem de nou per a valorar els avenços, compartir les noves experiències i traçar el full de ruta. Us convidem a formar part d'aquest projecte i a integrar-vos en els seus àmbits de treball.

Al matí se celebren tres jornades simultànies de debats sectorials, organitzades per les corresponents Xarxes i grups de treball Residu Zero (municipis, universitats i empreses). Compta amb el reconeixement per part de l'ARC dels municipis els resultats dels quals en matèria de prevenció i recuperació de residus mostren el camí cap al Residu Zero. A la tarda té lloc el plenari, en el qual es planteja el paper de les entitats ciutadanes en l'ECRZ i la diagnosi de la situació dels conflictes de residus a Catalunya, així com l'experiència potent de l'Estratègia Residu Zero a Euskal Herria i a Itàlia.

Programa II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero (2.37 MB)

Lloc: la Casa del Mar (c/ Albareda, 1 - Barcelona)

Inscripcions AQUÍ (Si us plau, especifiqueu la Jornada sectorial a la qual voleu participar)

Us hi esperem!

Mercè Girona

Secretaria del Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero

 

Это могут быть свойства и деформируемых геометрических фигур, вроде архитектуры Би-центра, "Скачать карты q4 2011"и взаимно связанных космических пространств, если их рассматривать как геометрические фигуры.

Нам "Скачать алавар активаторы"Доломо были нужны совсем по другой причине.

Да смотри, никому ни слова об этом!

Хозяин гостиницы и слуга-негр вошли в комнату, чтобы помочь "Игры для windows ce"доктору.

Ну иди же "Скачать драйвер видеокарты безплатно"сюда, ты должен разделить со мной славу.

Однако часто выдает запах керосина, остающийся в опухоли.

Если при первой попытке им не удалось бы разделаться с ним, они выследят его и найдут, куда бы он ни ускакал.

Ступай прочь, "Игра магическая книга"оборвал его Чиун.

Казалось, она перебирает плети вьющегося растения, высаженного в каменный, античных пропорций, вазон.

Не знаю, "Интернет магазин православные книги"какая муха его укусила, сэр, только он весь трясется от злости.

Вообразите средневекового рыцаря, который "Толкиен властелин колец книга"прискакал спасать деву от дракона и слышит, что она уже прибила чудище прялкой.

И мне нужно кое-что предпринять по этому поводу.

Des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd hem editat un calendari d'activitats per aquest 2011 que ha estat elaborat per tres professionals vilafranquines. El disseny ha anat a càrrec de Montserrat Poch i les il·lustracions a càrrec de l'Eva Sans i de l'Anna Mongay.

L'objectiu del calendari és tenir un recurs útil a casa que a més difongui les dates de les activitats lúdiques més consolidades de la nostra entitat, com les caminades populars, les sortides amb bicicleta, els seguiments de caixes niu, l'observació d'astres, etc.

D'altra banda, Bosc Verd té previst de realitzar altres activitats durant l'any, que pel seu caràcter d'actualitat no apareixen en el calendari però que seran difoses, com sempre, a través dels canals habituals.

El calendari ha estat imprès a color i amb paper reciclat (mida A3). El resultat és molt vistós ja que les il·lustracions i el disseny són molt atractius i a més reforcen missatges i continguts ambientals relacionats amb l'allau d'infraestructures, l'energia, els espais naturals, la recollida selectiva, etc... sempre des d'una òptica educativa i positiva.

El preu del calendari és de 3 euros i el pots trobar als següents establiments i locals de Vilafranca:

 • Llibreria Cuscó (carrer Sant Joan 4)
 • Llibreria Ràfols (avinguda de Tarragona 32)
 • LLibreria Guasch (avinguda de Barcelona 33)
 • LLibreria l'Odissea (carrer de la Font 26)
 • Llibreria Pujol (carrer cort 25)
 • Perruqueria Alicia (carrer Coll 13)
 • Ca la Madrona (carrer dels Ferrers 5)
 • Centre Excursionista del Penedès (carrer Pare Martí Grivé 11)
 • Botiga Natura (carrer de la Parellada)
 • Copisteria Copyflash (carrer Mísser Rufet 3)

També es podrà comprar presencialment a les nostres activitats i també via mail, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant el calendari. Els socis i les sòcies el rebran de manera gratuïta.

Esperem que us agradi!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Римо увидел перед собой ухмыляющееся лицо "Скачать механоиды 2"Великого Вана, и тогда чистым и уверенным "Школьные песни минусовки скачать"движением, которому могли бы позавидовать все прежние "?Nero 7 c ключом скачать"мастера Синанджу, он снес ему голову.

Кот Ревитса "Скачать песню потерянный рай"был укушен и вел себя подобным образом.

Адаму показалось, что зрение его стало "Крейзи фрог видео скачать"во много раз острее благодаря волшебному светочу, "Скачать теория государства и права венгеров"который он нес перед собой, и "Скачать три в ряд"он смело зашагал вперед.

Искры от речных скал "Скачать охота на пиранью"воспламеняли сухую траву, горевшую ярко-желтым цветом, подобным солнцу.

Так же, как и "Все сезоны сватов скачать"я тебя,-ответил низкий "Касперский скачать с ключём"голос, очевидно, принадлежавший вошедшему.

Я даю его только вам, и никому другому.

La Campanya Contra el Quart Cinturó converteix l'estudi informatiu del "Cierre" en un viatge aeri virtual sobre el Quart Cinturó.

El debat sobre la traça proposada és un intent d'ocultar el debat sobre el model de país.

Altres ajuntaments s'afegeixen a la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública

El Quart Cinturó, al Google Maps

La Campanya Contra el Quart Cinturó ha aplicat el traçat inclòs en l'estudi informatiu en una aplicació del Google Maps. D'aquesta manera planera i senzilla, qualsevol usuari amb unes nocions mínimes de navegació a la xarxa pot fer un viatge aeri virtual sobre el recorregut del Quart Cinturó i identificar quines són les principals afectacions. Així, hom pot veure per on el Ministerio de Fomento i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques proposen la traça.

Podeu accedir a aquesta versió aèria del Quart Cinturó clicant aquí

Així mateix, avui també hem incorporat seccions transversals del perfil de la traça i els moviments de terres ssociats a la pàgina web on qualsevol persona pot consultar la memòria executiva de l'estudi informatiu i els plànols. Podeu trobar tota aquesta informació clicant aquí

Recordem que facilitar l'accés universal a la informació amb les noves tecnologies és una obligació de 'administració. A més de la data de l'anunci i de la durada de la informació pública, les dificultats per accedir a l'estudi informatiu haurien d'obligar a l'administració de l'estat a revisar profundament els seus protocols d'actuació.

Hi ha qui fa trampa i se salta passos previs

Intentar centrar el debat sobre la traça del Quart Cinturó no és res més que falsejar el debat. Aquest és un dels principals objectius de l'anunci de l'estudi informatiu: no afrontar com toca el debat al voltant del Quart Cinturó. Quan encara no sabem quins són els objectius concrets que es volen assolir en usuaris de transport col·lectiu i quines infraestructures són necessàries per assolir-los, hi ha qui pretén obviar aquesta discussió.

Hem de denunciar que obviar aquesta discussió és obviar el debat sobre amb quines mesures farem possible créixer en usuaris de transport públic (el Quart Cinturó més aviat en reduiria el nombre), com afrontem la millora de la qualitat atmosfèrica a la regió metropolitana (més de 3000 morts anuals prematures per complicacions respiratòries afegides a altres patologies), com reduïm l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, com fem més competitiu els transport de ercaderies de llarg recorregut en la xarxa ferroviària, com abordem la dependència energètica de recursos externs (el transport n'és un dels principals consumidors), com mantenim la connectivitat dels espais agronaturals que ens permet disposar d'una elevada biodiversitat...

Aquestes qüestions són les estratègiques per un país. Centrar el debat en la traça del Quart Cinturó és ignorar el debat veritable, és voler fer veure que amb obra pública sortirem de la crisi, quan el que farem de veritat és gastar els pocs recursos de què disposem en escenografies luxoses de decorats per a fotografies de cops de tisores en cintes inaugurals...

Noves sol·licituds de pròrroga

Com ja us vàrem informar el passat 5 d'agost, la Campanya Contra el Quart Cinturó va formular la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública de l'estudi informatiu al Ministre de Foment, José Blanco, i al Cap de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, Luis Bonet. Així mateix, va demanar als 18 ajuntaments afectats directament o indirecta pel projecte (Terrassa, Matadepera, Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat, Polinyà, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Lliça d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, la Garriga, Granollers, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i Cardedeu) que sol·licitessin aquesta mateixa pròrroga al Ministeri. La proposta és que el termini es prorrogui fins al 4 d'octubre, per així compensar els 27 dies hàbils d'informació pública que coincideixen amb el juliol i l'agost.

Fins avui, els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Terrassa ens han comunicat que han formulat ja aquesta sol·licitud.

La Campanya agraeix públicament la petició d'aquests ajuntaments.

Campanya Contra el Quart Cinturó

L'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès, 9 d'agost de 2010

Més Informació: Toni Altaió 937 171 887 655 179 694 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://ccqc.pangea.org

А теперь, друг мой, пробормотал он, спускайся вниз.

Количество лейкоцитов является самым надежным показателем, но я хочу просить тебя сообщить, если начнется озноб, частые позывы к рвоте или на теле появится непонятного происхождения сыпь или ожоги.

Так Луи сделал вывод, что перед ним гражданский иск, рассмотрение которого судом становилось все более ненадежным.

Она остановилась, увидев блеск в его глазах.

Он же не присваивал эти "Pes 2012 скачать для андроид"вещи, а только способствовал их обнаружению.

Опустил руки в поток и мокрыми пальцами пригладил волосы, расчесал бороду.

Не знаю, на его лице отразилось некоторое беспокойство.

Как и большинство культур Веритэ, ориентированных на развитие науки, именно "Игры бродилки приключения бесплатно"это и привлекло большинство прихожан в Церковь Элиш.

Ветер переменился, и запах исчез.

Гибнущий город был виден отсюда как на ладони.

Если же "Таблица лотереи золотой ключ"случится что-то непредвиденное скажем, латыш упустит доктора, или его жертве "Скачать девушки секс с собакой"каким-то чудом удастся увернуться от удара,-сообщник предупредит Мака, заглянув в таверну и "Девил май край скачать игру"подав ему условный знак.

Я уже видел его один раз "Песни скачать свеча"мельком, на какой-то вечеринке.

Ты "большая книга директора магазина скачать" должен отыскать их, Бортан, и привести сюда.

Даже когда он "песня тимати я буду ждать скачать" отдыхал, его рот изгибался в "скачать золушку диснея" слегка зловещей улыбке.

Ущелье было прямо перед "скачать песни асатрян арама" ним, оставалась самая малость "нелли фуртадо скачать" немного повернуть и устремиться в него.

Сразу "монстров хай игры скачать" же после Кровавого Сада я начал работать над заклинанием "Скачать программу для установки виндовс с флешки" и воспользовался им, "дмитрий емец скачать книгу" чтобы расколдовать себя, превращенного в статую.

Да "скачать civilizations 3 conquests" уж у этого Оутса ума палата.

Ларик сидел, наклонившись вперед и "скачать песни лаурита" крепко сжав губы.

El dia 30 de gener es celegra a Talamanca la 1ª Trobada d'apicultors Ecològics.

Si tens curiositat, si vols saber més coses, si vols conèixer altres apicultors, si tens dubtes o simplement vols passar una jornada parlant d’abelles.... estàs convidat a assistir a la primera trobada d’apicultors ecològics.

Ordre del dia:

 • 10:00h Presentació de la Jornada. Sr. Josep Tarin, alcalde de Talamanca.
 • 10:20h Situació de l'apicultura ecològica a Catalunya i a l'estat Espanyol. Jaume Cambra.
 • 10:45h Legislació de l’apicultura ecològica (CCPAE). Manel Simón
 • 11:10h Tràmits administratius per al registre d’una explotació apícolaecològica. Ramon Borràs i Ferran Argilés.
 • 11:30h Pausa i cafè.
 • 11:50h Divulgació de l’apicultura ecològica. Esteve Miràngels.
 • 12:15h Aspectesdel maneigi comercialitzaciódelsproductesapícolesecològics. Joan Antoni Rodríguez
 • 12:40h Tractaments sanitaris. Esteve Miràngels.
 • 13:00h Taula rodona: “com ens organitzem el col·lectiu d'apicultors ecològics?”.Moderador: Jaume Cambra.
 • 14:30h Dinar de germanor.

Més informació a:  http://www.apicesteve.cat/arxius/apieco_1.pdf

 

 

 

Потом наступил Бронзовый век, в котором люди научились воевать друг с другом, и, наконец, Железный век, когда человек стал воевать не только с человеком, но и со всеми другими существами.

Один из кандидатов сидит прямо перед тобой.

И вот я подумал, что пора проявить добрую волю, наконец сказал он.

Мы и так перерасходовали энергию и материалы, пока работали с мошенником, выдававшим себя за вас.

позвал Танатос, и на одно короткое мгновение его лицо стало похожим на лицо Террамы.

Надеюсь, вы позволите мне проводить вас и убедиться в том, что вы благополучно добрались домой.

Серая Метелка повела меня посмотреть на конюшни, где она когда-то обреталась.

Он лежал, раскрыв свое существо, и ощущал отрезвляющий холод высоты.

>, стены "Группа роксет скачать скачать"которого сохраняли прозрачность так что любой непрошеный гость будет сразу замечен "Скачать на пк аську"и проглочен свирепыми байтами, кружившими по "Скачать музыку из фильма форсаж"священным потокам.

Но насколько глубокими будут эти изменения, Маку не дано было знать.

Белые люди называли ее Скала-Корабль.

Между падающими хлопьями все больше сгущалась тьма.

Именно поэтому я и хотел поговорить "гавана я тебя люблю скачать торрент"с вами прежде чем принять окончательное решение.

x x x "паинт скачать на телефон"Пользуюсь случаем сообщить здесь, "книга по физике скачать"что трактирщик Паливец жив.

Чтобы как-то согреться, Мейтланд продавил пробку в горлышко "скачать карту ангарска"бутылки и отпил бургундского.

Когда все "игра ван пис скачать на компьютер"оказались на своих местах, Ларик жестом "скачать наруто 3 сезон"приказал им раздвинуться и отойти к стенам.

Вообразила себе, что Бертрам "Скачать мультфильм торрентом маша и медведь"Вустер придавлен ее железной пятой, а он, "скачать сетевую игру стрелялку"оказывается, свободен как ветер и готов сражаться до последнего.

С третьей попытки ему "Лигалайз и максим небо засыпай скачать"удалось занять сидящее положение, но он еще долго раскачивался, "антивирус комодо скачать"превозмогая боль и головокружение.

Расправив "Английский язык. 2 класс. Учебник для учащихся образовательных учреждений. В 2 частях. Часть 2. ФГОС" крылья, Аззи вздохнул полной грудью.

И третьей "Чертеж кухонного уголка" мыслью голубоглазого ангела с таким ясным, кротким "скачать звукозаписывающею программу" и ласковым взором было, что этим кем-то, скорее "Биология. Человек. 8 класс. Учебник для общеобразовательных учреждений" всего, придется стать ему.

Лафитт продолжал смотреть "скачать флеш игры архив" в упор на него.

Они "Чертежи кованых ворот" помчались к нему, отражаясь в многочисленных зеркалах "темный дворецкий скачать" по обе стороны зала.

Если бы не вы, я "картинки спартак скачать" ушел бы далеко "Занимательная геометрия: Рабочая тетрадь для детей 5-6 лет" отсюда.

Час довольно поздний, а это не "Поющие в терновнике" самый лучший район после наступления темноты.

El Punt, 27 de maig de 2009.

Cinc anys de presó per a l'exalcalde de Collbató per malversació

L'exalcalde de Collbató Francesc Xavier Raventós ha acceptat cinc anys de presó, vuit d'inhabilitació per exercir com a càrrec públic i una multa de 12.000 euros per haver malversat 76.426 euros entre els anys 2001 i 2003, en què va dirigir l'Ajuntament. El fiscal sol·licitava deu anys de presó i quatre d'inhabilitació pels delictes de malversació i falsedat documental. La rebaixa va arribar ahir, després que l'advocat de Raventós aconseguís un acord de conformitat amb la fiscalia abans del judici, que es va fer a l'Audiència de Barcelona. Raventós, que militava en el PSC, va haver d'admetre davant del jutge que havia obtingut els diners de manera fraudulenta. En concret, va demanar a Comptabilitat prop de 8.000 euros per despeses relacionades amb el seu càrrec i va ordenar pagaments en efectiu a diferents creditors de la corporació local, que es va quedar parcialment.

L'Ajuntament de Collbató, que també s'havia personat en la causa, està satisfet del pacte, ja que, com explica l'actual alcaldessa, Josefina Martínez, es pretenia que l'exalcalde retornés els diners. En aquest sentit, l'advocat de Raventós va assegurar que ho farà i que, a més, demanarà l'indult. De moment, doncs, no entrarà a la presó fins que no es resolgui la petició de suspensió de la pena.

Но тщетно он выкрикивал команды и размахивал руками.

В СВА кто-то хорошо знает гражданское строительство.

Я приехал для того, чтобы своими глазами увидеть Синанджу.

У меня будут большие неприятности, если он вздумает напасть.

Он чувствовал сейчас на себе испытывающий взгляд.

Ближе, гораздо ближе, радовался он, отдыхая под полуденным солнцем и растирая бедро.

Из автомобиля он вышел с ликующим сердцем.

Так звоните, Дживс, и постарайтесь записать разговор "бесплатные игры лопай шарики"на счет сэра Уоткина Бассета.

И через мгновение там, где он стоял, уже никого не было.

Гром "скачать вконтакте для андроида"гремел, не переставая, и от этого содрогалась вся вселенная.

Задание заключалось прежде всего в том, чтобы захватить двух американцев, скрывающихся от закона, "игры войнушки стрелялки скачать"а затем надежно локализовать неизвестную жидкость.

Доннерджек начал тихонько напевать, а потом включил свою музыкальную систему.

Очень даже способен, мое сокровище.

Заскрипев "Сборник кроссвордов К №1209 (Король Лев)" тормозами, рядом с ними остановился полицейский фургон.

И в этот момент на "Реанимация и интенсивная терапия" пыльной африканской дороге царило удовлетворение.

Рори закрыл за собой дверь в библиотеку.

Мы вернемся к этому позднее, поспешил сказать "Скребицкий Рассказы" Смит, закрывая за собой дверь.

С такой работой ни один смертный человек справиться не может.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org