Com cada any per aquestes dates el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una bicicletada popular dins el marc de les Festes de Sant Raimon 2011. Enguany el dia escollit és aquest diumenge 23 de gener.

Es tracta d’una passejada tranquil·la per gaudir i conèixer el nostre entorn més proper ja que el circuit, ens acostarà al municipi de Vilobí tot i que el bosc de Les Graus pertany administrativament al municipi de Font-rubí.

Els objectius que ens marquem a la sortida són quatre:

  1. Assaborir de les esplèndides vistes i paisatges de la nostra plana penedesenca, tot passejant en grup.
  2. Reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ideal i molt eficient per a desplaçaments dins dels municipis i en especial, per als petits desplaçaments entre els pobles de la comarca. Volem aprofitar les festes per denunciar d’una manera lúdica que les administracions centren els seus esforços en potenciar l’ús del cotxe privat en detriment del transport públic, deixant a més, la bicicleta com una eina per al lleure.
  3. Conèixer rutes segures per anar de Vilafranca als pobles del l’entorn. No és gens fàcil trobar aquestes rutes ja que les vies naturals estan ocupades per carreteres perilloses per a les bicicletes. Per això nosaltres busquem rutes alternatives per camins secundaris, sempre una mica més llargues i amb una mica més de desnivell que les vies naturals ocupades per les carreteres, però molt més segures, amables, boniques i tranquil·les.
  4. Donar a conèixer la tasca que la nostra entitat porta a terme des de fa anys en aquest bonic bosc del Penedès, al voltant de les caixes niu.

La bicicletada és un activitat oberta a tothom i per a tots els públics, tot i que és necessari que els més petits tinguin un control adequat de la bicicleta.

L’hora de sortida serà a les 10 del matí davant el monument a Milà i Fontanals (Rambla de Sant Francesc). L’arribada està prevista per a quarts de dues del migdia. En un punt concret del recorregut gaudirem d’un petit aperitiu per a  tots els participants.

Us hi esperem!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Затем мощный ветер подхватил их и понес к закрывающимся Вратам и дальше, в тоннель.

Однако порой пятна вовсе не появлялись.

Уж в этот раз я вас не подведу, вот увидите!

Тогда поверим друг другу на слово.

Проходили дни, тянулись недели.

10 После того, как Джек решил все проблемы, связанные с границами, то есть завоевал владения Дрекхейма, присоединив их к своим, и отправил барона в Навозные Ямы, он обратил свое внимание на крепость Холдинг дом Неумирающего Полковника.

И тогда опять заговорило видение.

И "игры побег из тюряги" снова я увидел, на этот раз по праву украшавшие гордую голову, три страусовых пера, которые так часто обманывали мое воображение.

Ритм, который не успокаивает, а напротив, пробуждает ярость и слепую энергию.

Чиун, мгновенно понявший, в чем дело, мысленно восхитился смекалкой индейца чтобы прикурить сигарету, часовому придется повернуться к ветру спиной, и, таким образом, у Санни Джо будет возможность незаметно подобраться поближе.

Казалось, крови, льющейся на улицах Читибанго, не будет конца, потому что было убито еще недостаточно людей, чтобы скомпенсировать прогресс в здравоохранении и сельском хозяйстве.

Пастух увидел, что вождь белый!

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org