El Col·lectiu Bosc Verd realitzarà aquest diumenge 9 d'octubre, una bicicletada popular per la Plana del Penedès.

La sortida serà a les 10 del matí de la Rambla de de Nostra Senyora, davant el monument a Milà i Fontanals. La tornada està prevista cap a quarts de dues.

La bicicletada té un recorregut de 17 km i és força plana. Recorrerem la Plana del Penedès pels termes municipals de Vilafranca i Sant Martí Sarroca passant per la Torre de La Bleda, Caves Rovellats, Can Romaní, Font de la Sangonera i Sant Pere ad Vincula.

Cal portar casc i aigua. Els infants que vinguin han de tenir domini de la bicicleta.

Es tracta d’una sortida per gaudir del paisatge tot pedalant per un entorn proper a Vilafranca que és molt bonic i que sovint no valorem prou. Des del Col·lectiu Bosc Verd volem reivindicar la bicicleta com a un mitjà de transport respectuós amb l'entorn, que no contamina, que millora la salut i que el seu ús representa un avenç indiscutible cap a una millora de la qualitat de vida.

Us hi esperem!

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org