Coneguem i preservem l'espai forestal més proper! Caminada veïnal al Pi de la Serreta

El proper diumenge 10 de juny l'Associació de Veïns del Molí d'en Rovira i el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitzen una caminada al Pi de la Serreta, a cavall dels municipis de Vilafranca i Olèrdola. El punt de trobada serà a la plaça Vilanova (davant de l'estació d'autobusos) a les 9.00 h. Sortirem puntuals i ens dirigirem cap a la Serreta pel camí que continua del carrer Mare Ràfols. La sortida, que compta amb la col·laboració del Servei de Via Pública de l'Ajuntament de Vilafranca (cessió de material), té com a objectiu netejar el bosc de la brutícia que s'hi ha anat acumulant, donar a conèixer als participants la riquesa natural de l'únic espai de bosc dins el terme municipal de Vilafranca i sensibilitzar la població de la necessitat de protegir aquest entorn. És la segona vegada que s'organitza aquesta caminada, i la primera edició va ser tot un èxit. Per a més informació podeu trucar al 660 26 19 72 (Pere). La caminada és oberta a tots els veïns/es de la vila.

Глава "Аудиокнига карлоса кастанеде скачать"XXVI И тут произошли события, которые, казалось, "Keygen nevosoft 2012"должны были бы помешать коменданту "Скачать русскую опера"крепости и его капитану исполнить задуманное.

Он "Скачать книгу the telki"поведет вас к коралям, покажет вам "Word 97 скачать бесплатно"скот и будет с гордостью рассказывать о табунах лошадей, "Песню скачать хуторянка потап и настя"которые пасутся на пастбищах плантации.

Будут две Хадж-Евы, "Рэй брэдбери рассказ скачать"две безумные "Фильмы скачать десантура"королевы микосоков!

Почти спасенный, я снова начал "Книга антикиллер 3 скачать"бояться, что это окажется только короткой отсрочкой казни.

Несколько минут он "Ижица шрифт скачать"стоял неподвижно и безмолвно.

О, понимаю,-Джинни щелкнула пальцами.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org