El dissabte 30 de juny del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada nocturna a la muntanya de Sant Pau guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 10 de la nit des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals).

Descripció de l'itinerari (volta circular): Sortim de la Rambla i ens dirigirem cap a la zona esportiva, i des d'allà cap a l'Agrícola (barri de Pacs) al peu de la muntanya de Sant Pau. Seguirem fins als dipòsits de l'aigua i des d'allà passarem a la banda Nord Oest per un corriol entre mig de la vegetació de pins que ens durà fins al punt més alt de la Muntanya de Sant Pau (303 m) i vèrtex geodèsic, al costat del restaurant-mirador el Cim. En aquest punt oferirem coca, cava i xocolata per a tots els assistents per tal de cel·lebrar el 21è aniversari de la nostra entitat sota la lluna plena d'una nit d'estiu.

A partir d'allà ens arribarem fins a l'ermita de Sant Pau i per el camí de baixada fins al barri de les Clotes i a l'Escorxador, on donarem per acabada l'excursió. La durada de la caminada és de 3 hores a ritme de passeig. Cal portar bon calçat, aigua i llanterna. La sortida és gratuïta i oberta a tohom.

Марк, наконец сказал отец, поняв, "самый лучший антивирусы скачать" кто перед ним.

Парень, "скачать песню ивана кучина" умеющий бегать наперегонки с автомобилем, имеет право быть тем, кем "винкс блум энчантикс" вздумается.

В его словах почти не "скачать программы для разгона видеокарты" ощущалось свойственного ему цинизма; но стоило мне только пристально "скачать скайп для андроид планшета" посмотреть на него, как "скачать шансон новинки радио шансона" глаза его начинали бегать, и он опускал их.

Я ввел в машину "рапунцель скачать раскраску" заказ, и вскоре передо мной появился стакан "Скачать игру blade of darkness" с выпивкой.

Высоко поднял голову, расправил "бесплатные программы скачать по подбору причёсок" плечи.

Он опустился на колено, но поднялся прежде, "intel hd graphics 3000 игры" чем я насел на него, ударив в направлении моей головы.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org