Caminada a la Serra de Crestabocs Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Cicle de caminades pel gran Penedès històric) El proper diumenge 11 de novembre del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada a la Serra de Crestabocs, guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a l'Ordal.

Sortirem de l'Ordal a les 8.30 (església de Sant Esteve). Anirem pujant pel GR5, fins a la carena de la Serra de les Planes que és l'antiga carrerada del port de l'Ordal. Després la deixarem per prendre un corriol que segueix la Serra de Crestabocs. Baixarem al fondal i a la riera del vidriers, relleus que ens portaran al punt d'inici.

Aquesta és una excursió molt bonica, és circular i transcorre per uns paratges amb força atractiu, on podrem gaudir d'una natura, sortosament fins ara, no gaire alterada per la mà de l'home.

Passarem per unes pinedes de pi blanc en molt bon estat de conservació que ens acompanyaran pràcticament al llarg de tota la caminada.

Em els punts més alts del recorregut gaudirem de dilatades panoràmiques sobre la plana penedesenca (sempre que el dia ho permeti), sent el punt culminant el turó de les Mentides i el seu esperó rocós, el cim de Crestabocs, que ofereix una esplèndida vista del Penedès.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar l'esmorzar, aigua i calçat adequat. L'arribada a Vilafranca està prevista cap a les dues del migdia.

Us hi esperem!

Билли шел будто "Окружающий мир. Развивающая книга с наклейками для детей с 4-х лет"по заколдованному следу, ведущему в вырвавшееся "карта россии железных дорог скачать"пламя, которое "скачать гаджеты для виндовс хр"он сейчас заметил.

И тут получалась "St патч корд"противоположность.

Тот, кто прикончил Графа, несомненно, взял его.

И "скачать alcohol 120 бесплатно русская версия торрент"как только они смирились со "смотреть тотали спайс новые серии"случившимся, так стали бесконечно добры "джунглей скачать фильм"ко мне.

Поль, охваченный "Итоговые тесты по русскому языку для 3 класса"водоворотом ощущений, почувствовал, что окончательно "Занимательная физика"утратил контроль над своими мыслями.

Пока что "скачать игры принц персии схватка с судьбой"здесь нет места художникам.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org