Quatre entitats ambientals del Penedès, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya), Ecoxarxa Penedès, el Moviment contra la incineració a Uniland i la Plataforma Cívica en Defensa de la Salut i el Medi Ambient dels Monjos, vàrem presentar una moció al Consell Comarcal de l'Alt Penedès (CCAP) la setmana passada, en contra de la incineració de residus al Penedès.

Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat de tots els partits, el passat dijous 17 de juliol, on també hi van assistir una quinzena de persones de les 4 entitats ambientals. A dita moció es demanava al CCAP el compliment de 4 punts.

Al primer punt es demana que la Generalitat denegi l'autorització ambiental per a la crema de fangs de depuradora a l'empresa Cales de Pachs i per a la utilització de residus de fusta tractada com a combustible.

Al segon punt es demana el cessament immediat de la incineració de residus, procedents de fangs de depuradora, residus municipals (CDR) i restes de fustes tractades a la cimentera Uniland.

Al tercer punt es demana notificar els acords presos a la Generalitat i al darrer punt es demana fer extensiva la moció a tots els ajuntaments de l'Alt Penedès.

La moció ja s'ha presentat al ple de l'Ajuntament de Vilafranca, que es celebra avui dimarts al vespre, amb el suport de la CUP, ERC i ICV de Vilafranca.

Podeu trobar el text complert de la moció a www.boscverd.org (bànner STOP INCINERACIÓ).
Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya), Ecoxarxa Penedès, Moviment contra la incineració a Uniland i la Plataforma Cívica en Defensa de la Salut i el Medi Ambient dels Monjos.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org