Bosc Verd, està apostant des de fa un cert temps per l'ús de les noves tecnologies per tal de tenir una millor incidència en el territori donant molt més de ressò a les activitats que duu a terme.

Creiem que és una aposta interessant que ens permet arribar a una gran quantitat de persones. En aquest moment el butlletí electrònic arriba setmanalment (si hi ha notícies, naturalment Smile) a més de 500 persones.

Seguint amb aquesta línia emprenem un parell d'iniciatives que esperem tenir acabades en breu:

  • Renovar la nostra pàgina web donant-li un aspecte més sobri i ràpid a la vegada que dotant-nos de millors mecanismes per la interacció i la comunicació (comentaris, RSS).També aprofitarem per intentar reduir el caos existent a la web actual que fa que no sigui prou senzilla d'utilitzar.
  • Aprofitar facebook (sembla que si no hi ets no existeixes) per a facilitar la comunicació de les activitats que organitzem i rebre'n fàcilment les fotografies que ens proposeu (per exemple).

Per descomptat, embarrancar-nos en aquestes iniciatives no ens ha de fer-nos desviar ni una mica dels nostres objectius de promoció, preservació i reivindicació del nostre medi natural.

Аззи хотел было по привычке добавить что-то неприятное специально для ангела, но почему-то подходящие слова не приходили на ум.

Многое изменилось с тех пор, как я была здесь в последний раз.

Нечестно выбирать такое поле сражения, говорит Гор.

Ты только скажи, я все исправлю.

Фрике предпочел удалиться молча.

Позолоченные паланкины покачивались на спинах мамонтов, но тетивы луков сидящих в них лучников давно сгнили.

Лицо мальчишки сияло от счастья.

Скорость пленки была в десять раз быстрее "скачать караоке сборник" обычного.

В этой прекрасной долине так и не основали новых поселений.

В центре на невысоком троне восседал "анджей сапковски скачать книгу" Мастер Синан-джу.

Я просто хотела удостовериться еще раз.

В ней она находила какое-то горькое удовольствие это чувство снасало ее от отчаяния.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org