El Punt, 8 d'abril de 2009

El govern aprova el decret que prohibeix construir pisos de menys de 40 m²

El govern va aprovar ahir un decret sobre condicions d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat que estableix que la superfície mínima dels pisos serà de 40 m², i no pas de 30 com era fins al nou decret. Amb aquesta mesura es vol evitar el que es coneix com a minipisos. El document estableix que qualsevol habitatge ha de ser apte per a dues persones i ha de tenir com a mínim una estança, una cambra de bany i un equip de cuina. Ha d'admetre així mateix un equip de rentat de roba i preveure una solució per a l'assecat natural de la roba.

Una altra novetat del decret és que preveu la possibilitat que les llars siguin flexibles i es puguin adaptar als canvis dels seus residents. Així, la compartimentació serà lliure, amb l'única limitació que els espais destinats a les habitacions es puguin compartimentar i els destinats a les cambres de bany siguin recintes independents. A més, el decret aposta perquè els habitatges permetin a les persones amb mobilitat reduïda l'accés i l'ús de manera autònoma dels espais. La cuina, el bany i les zones de circulació hauran de ser prou amples per poder fer-hi un gir d'un metre i vint centímetres de diàmetre. La dutxa o banyera, el vàter i el rentamans hauran de tenir una altura que permeti l'accés. La normativa també especifica que els habitatges hauran de ser concebuts per aprofitar les condicions naturals del clima.

Центральная, добрый день, По назвал "Музыка человек паук скачать"себя, кивнув молодому человеку головой, но не "Nfs shift 2 unleashed keygen"обмениваясь электронным рукопожатием "Скачать игру dragon age 3"или другим приветствием, позаимствованным из прошлых времен.

Я "Nodvd для корсары город потерянных кораблей скачать"ослаб, однако вы, наверное, в состоянии.

Оказывается, борьба "Чертежи навесов из поликарбоната"с Аззи не потребует от него больших "Скачать группу ленинград"затрат.

Гор склоняет голову, и Осирис, растрогавшись на мгновение, кладет на нее "Скачать нарезки для конкурса шляпы"руку.

Он чуть не "Дрова на звук windows 7 скачать"споткнулся, когда до него через некоторое время дошло, "Acrobat 8 pro keygen"что вместо ругательств он шепчет молитву.

А "Скачать бесплатно бланки акт выполненных работ"эти упыри неспособны даже на простейшую человеческую привязанность.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org