El Punt, 8 d'abril de 2009

El govern destina 111 milions a la compra de 24 trens per a la línia de Ferrocarrils del Vallès

El govern de la Generalitat va aprovar ahir destinar 111,5 milions d'euros als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per a la compra de 24 trens que donaran servei a la línia Barcelona-Vallès. Els nous vehicles permetran afrontar la prolongació d'aquesta línia a Sabadell i Terrassa, els treballs de la qual ja s'estan executant, i l'increment de freqüències de pas que generarà la nova cua de maniobres de la plaça Catalunya de Barcelona. Ferrocarrils de la Generalitat preveu rebre els nous combois en un termini de tres o quatre anys, que és el temps que es trigarà a construir-los i a fer les proves necessàries per garantir la qualitat i la seguretat del transport.

Els nous trens tindran una llargada de 80 metres, la màxima longitud que permeten les estacions de FGC, amb l'objectiu de poder optimitzar la capacitat de transport. Tindran ample de via internacional i seran completament accessibles. Els trens tindran una capacitat de transport de 240 persones assegudes i 490 de dretes.

L'empresa pública ja ha iniciat la posada a licitació per a la compra dels 24 trens, amb una inversió de 181 milions d'euros, 111 dels quals els aporta el govern. En els plecs de bases s'han primat els aspectes d'innovació tecnològica, els factors de respecte al medi ambient i d'estalvi energètic. També es preveu adquirir 20 combois més en una segona fase, amb l'objectiu de substituir els trens més antics que circulen a la xarxa dels FGC.

El govern també va aprovar destinar 500.000 euros a subvencionar activitats de formació en els sectors del transport i de la logística. Els destinataris seran les associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre vinculades a aquests sectors que desenvolupen activitats formatives.

Конечно, разлюбезного "самоучители итальянского языка скачать" денщика за ложное донесение посадили на три недели.

Колдун заколотил по "dj bazuka скачать клипы" его ногам, и Поль почувствовал разливающуюся в них "игры гта зима играть" боль.

За долгие годы в "Скачать кряк для виндовс" моей голове скопилась уйма самой разнообразной информации.

Я нашел "европа плюс скачать хиты" разбитое окно в подвал, когда шнырял там вчера "английский реп скачать музыку" ночью, продолжал я, достаточно большое, "игры стратегия скачать на пк" чтобы кошка легко пролезла.

Она вынула его из брюк и вернулась "скачать бесплатно фильм нокаут" к исследованию других "игры на компьютер для девочек полные версии скачать" шрамов на моей груди и животе, пробегая по каждому из них "скачать прикольны реалтоны" кончиком языка.

Миссис Моллой весело рассмеялась.

И чтобы переломить "Математика. Решебник. Подготовка к ЕГЭ-2013" ход событий, требовалось нечто чрезвычайное.

Глава 3 "скачать новые игры на псп скачать" Тем временем мать "игровые автоматы играть бесплатно покер" Иоанна пыталась поставить шатер.

Керак "краткое содержание чудесный доктор краткое содержание" это владение Рейнальда де Шатильона.

Вирту не желало делиться "последнюю версию шареман скачать" с посторонними "Меч Без Имени; Свирепый ландграф; Век святого Скиминока" тайнами своей истории.

Пока что мы "скачать програмы скачать" не заметили здесь никаких признаков "Русский язык. 1 класс. Входные тесты" опасности, но это еще не повод пренебрегать "игры torrent pc" мерами предосторожности.

Я думаю, "скачать игру в танке" это вполне подходящее место для начала последнего акта нашей исторической драмы, Фауст.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org