El Punt, 27 de maig de 2009.

Cinc anys de presó per a l'exalcalde de Collbató per malversació

L'exalcalde de Collbató Francesc Xavier Raventós ha acceptat cinc anys de presó, vuit d'inhabilitació per exercir com a càrrec públic i una multa de 12.000 euros per haver malversat 76.426 euros entre els anys 2001 i 2003, en què va dirigir l'Ajuntament. El fiscal sol·licitava deu anys de presó i quatre d'inhabilitació pels delictes de malversació i falsedat documental. La rebaixa va arribar ahir, després que l'advocat de Raventós aconseguís un acord de conformitat amb la fiscalia abans del judici, que es va fer a l'Audiència de Barcelona. Raventós, que militava en el PSC, va haver d'admetre davant del jutge que havia obtingut els diners de manera fraudulenta. En concret, va demanar a Comptabilitat prop de 8.000 euros per despeses relacionades amb el seu càrrec i va ordenar pagaments en efectiu a diferents creditors de la corporació local, que es va quedar parcialment.

L'Ajuntament de Collbató, que també s'havia personat en la causa, està satisfet del pacte, ja que, com explica l'actual alcaldessa, Josefina Martínez, es pretenia que l'exalcalde retornés els diners. En aquest sentit, l'advocat de Raventós va assegurar que ho farà i que, a més, demanarà l'indult. De moment, doncs, no entrarà a la presó fins que no es resolgui la petició de suspensió de la pena.

Но тщетно он выкрикивал команды и размахивал руками.

В СВА кто-то хорошо знает гражданское строительство.

Я приехал для того, чтобы своими глазами увидеть Синанджу.

У меня будут большие неприятности, если он вздумает напасть.

Он чувствовал сейчас на себе испытывающий взгляд.

Ближе, гораздо ближе, радовался он, отдыхая под полуденным солнцем и растирая бедро.

Из автомобиля он вышел с ликующим сердцем.

Так звоните, Дживс, и постарайтесь записать разговор "бесплатные игры лопай шарики"на счет сэра Уоткина Бассета.

И через мгновение там, где он стоял, уже никого не было.

Гром "скачать вконтакте для андроида"гремел, не переставая, и от этого содрогалась вся вселенная.

Задание заключалось прежде всего в том, чтобы захватить двух американцев, скрывающихся от закона, "игры войнушки стрелялки скачать"а затем надежно локализовать неизвестную жидкость.

Доннерджек начал тихонько напевать, а потом включил свою музыкальную систему.

Очень даже способен, мое сокровище.

Заскрипев "Сборник кроссвордов К №1209 (Король Лев)" тормозами, рядом с ними остановился полицейский фургон.

И в этот момент на "Реанимация и интенсивная терапия" пыльной африканской дороге царило удовлетворение.

Рори закрыл за собой дверь в библиотеку.

Мы вернемся к этому позднее, поспешил сказать "Скребицкий Рассказы" Смит, закрывая за собой дверь.

С такой работой ни один смертный человек справиться не может.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org