La Plataforma No Fem el Cim, la Plataforma per a la defensa de la salut i el medi ambient dels Monjos, el Bosc Verd (EdC) i el Geven (EdC), diem la nostra en aquestes eleccions.

VOTA NO AL 4t CINTURÓ I VOTA NO AL CIM

Les entitats que signem volem donar un clar missatge a la ciutadania de les comarques del Penedès per tal de que reflexionin el seu vot a la propera escomesa electoral del diumenge 9 de març de 2008.

Aquests darrers mesos hem treballat conjuntament amb 31 associacions més d'arreu de Catalunya (veïnals, culturals, de territori, etc.) la preocupació compartida sobre el greu estat de salut de la nostra democràcia, molt deteriorat en aquests darrers anys. Ens preocupa l'estat de fràgil·litat en els que es troben molts espais naturals de la nostra nació i també el patrimoni cultural, que en lloc de consolidar-se i dinamitzar-se es veu perseguit per les polítiques especulatives de creixement. És per això que nombroses associacions ens hem unit i que hem signat un manifest que diu el següent:

NO VOTEU ELS PARTITS QUE DESTRUEIXEN EL TERRITORI

Les entitats sotasignants constatem que, els darrers anys, l'exercici del poder a Catalunya ha anat lligat a un conjunt d'agressions greus contra el patrimoni natural i cultural amb efectes irreversibles, en connivència amb interessos econòmics privats, amb menyspreu als col·lectius de defensa del territori i una creixent tendència a criminalitzar les accions populars, posant en perill la democràcia del nostre país.

Rebutgem la política respecte al territori que segueixen molts ajuntaments, diputacions, generalitat i estat, amb governs d'un sol color o compartits amb altres forces que es declaren progressistes o nacionalistes.

Per això demanem als ciutadans i les ciutadanes de Catalunya que en les pròximes eleccions generals del 9 de març NO VOTIN AQUELLS PARTITS QUE ESTAN IMPULSANT O APROVANT PLANS URBANÍSTICS O D'INFRASTRUCTURES QUE DESTRUEIXEN EL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL DELS NOSTRES POBLES, CIUTATS I COMARQUES.

Martorell, 15 de febrer de 2008.

Seguint amb el criteri del manifest, les quatre entitats del Penedès, demanem a la ciutadania NO VOTIN AQUELLS QUE DONEN SUPORT, PER ACTIVA O PER PASSIVA, A LA CONSTRUCCIÓ DEL CIM (LOGIS PENEDÈS) i a la construcció del QUART CINTURÓ (o altrament dit desdoblament de la N-340 o de la A-7).

El territori es mereix uns governs que plantegin altres polítiques més sostenibles i més democràtiques. Que tothom passi comptes de la gestió que fan fet abans de dipositar el vot a l'urna.

Penedès, 29 de febrer de 2008.

И предопределение судьбы исполнилось.

Нет, повторим, не Тит-корефан-собутыльник собабник-сочтототамеще "Лучшие силовые упражнения и планы тренировок для женщин" сидел напротив и глядел в глаза Ильину, а другой вовсе Тит чужой человек.

Если так, то к нему явится койот!

Целую крепко, твоя репка, и шмякнул трубку на рычаг.

Тем не менее, я очень неплохо знал "Левое и правое" один, чуточку экзотический диалект.

Некоторое время с ружьем в руке я ожидал, что он появится еще раз, но напрасно.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org