El proper dissabte dia 14 de juny, de 10 a 18h celebració de l'assemblea anual, de la Unió de Plataformes. Us convidem a la Festa de celebració i a la lectura pública del nou Manifest al monestir de Montserrat.
La Unió de Plataformes en defensa del medi natural, els valors culturals i els drets cívics, constituïda a Martorell el 16 de febrer del 2008, actúa com a coordinadora de 34 entitats de gran abast geogràfic, temàtic i social a Catalunya. Donen suport a les seves campanyes més de dues mil persones, i en la 1ª semana de petició d'adhesions ja han signat l'esborrany de Manifest els catedràtics Eudald Carbonell, Salvador Giner i Josep Maria Terricabras, els actors Pep Cortés, Nuria Feliu, Beth Rodergas i Lluís Soler.
Mes informació: www.uniodeplataformes.org

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org